Legalizacija objekata
PSC Antares d.o.o. nudi usluge izrade projekata izvedenog stanja u svrhu legalizacije bespravno sagrađenih objekata svih vrsta.

Pružamo kompletnu uslugu uz mogućnost dogovora „ključ u ruke“, nazovite nas i zatražite ponudu a sve ostale je briga našeg stručnog tima.

S početkom srpnja 2013. obavezne su ga imati sve privatne i pravne osobe koji prodaju nekretninu, dok za iznajmljivanje,zakup ili leasing obaveza posjedovanja energetskog certifikata započinje s 1. siječnja 2016. godine.

Cijena legalizacije

Cijena izrade kompletne tehničke dokumentacije za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata ne može se striktno vezati uz kvadraturu već ovisi o kompleksnosti objekta, te o načinu na koji je zgrada „dobila“ status bespravno sagrađene zgrade.

Dokumentacija koju je potrebno izraditi i dostaviti ovisi o kategoriji (kvadraturi) objekta odnosno dali se radi o Zahtjevnoj zgradi, Manje zahtjevnoj zgradi,Jednostavnoj zgradi ili Pomoćnoj zgradi te ovisno i o činjenici dali je objekt već upisan u katastar onako kako je izveden ili nije.

Svaka zgrada spada u jednu od navedenih kategorija pa je ovisno o kategoriji potrebno izraditi i različite projekte.

Nazovite naš stručni tim i zatražite da Vam izradimo ponudu vezano za uslugu koja Vam je potrebna a mi smo uvjereni da ćete biti zadovoljni uslugom i profesionalno obavljenim poslom!