O nama

PSC Antares d.o.o. privatna je tvrtka sa sjedištem u Kostreni (Rijeci), osnovana 2003 godine. Djelatnost tvrtke vezana je za upravljanje investicijskim projektima, procjenu nekretnina, nadzor, konzalting, inženjering i energetsko certificiranje.

PSC Antares d.o.o. – Planning and Development objedinjuje na jednom mjestu sve usluge, procese i radnje koje je potrebno izvršiti kako bi se stvorili preduvijeti za realizaciju investicije i to počevši od kontrole namjene prostora po prostornom planu do ishodovanja svih potrebnih dozvola.

PSC Antares d.o.o. pruža Investitoru na jednom mjestu potpunu logistiku i podršku, centralizirano provođenje cjelokupnog postupka pripreme dokumentacije za investicije iz područja javno privatnog partnerstva, većih i ozbiljnijih zahvata u gospodarskoj djelatnosti, stambenoj izgradnji, većim kompleksima hotelsko ugostiteljskih, turističkih, sportskih sadržaja i drugom.

Pored kvalitetne pripreme investicija, pružamo konzultantske usluge u praćenju projekta, njegovoj provjeri izvedivosti i provedbu stručnih poslova i radnji kako bi investitor u svakom trenutku mogao imati točnu predodžbu nužnih aktivnosti, radnji i potrebnog vremena za realizaciju projekta. Jedna od važnih zadaća u zaštiti interesa Investitora je upozoriti ga na one točke u procesu koje bi mogle ugroziti realizaciju projekta.

Uvjereni smo da u kompleksnim uvijetima današnjeg poslovanja, usluge koje pruža PSC Antares d.o.o. mogu biti od interesa za poboljšanje Vašeg poslovanja, te Vas pozivamo da nam se obratite sa povjerenjem.

Objavljeni članci o našim nekretninama:

SPERONE:
http://www.jutarnji.hr/domidizajn/interijeri/sperone-kuca/3435068/
http://www.buro247.hr/lifestyle/dizajn-i-arhitektura/fantasticna-kuca-u-novigradu.html
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/villa-lorena-iz-novigrada-8-najpozeljnija-u-europi-520091
http://www.poslovni.hr/nekretnine/foto-prosetajte-kroz-villu-lorenu-u-novigradu-8-najpozeljniju-vilu-u-europi-308255