Usluga financijskog nadzora
Namjensko korištenje odobrenih sredstava kredita od strane Banke u provedbi planiranog projekta preduvjet je da će projekt biti dovršen u planiranim okvirima, postići očekivane rezultate i doseći očekivanu vrijednost. Stoga je Banci i korisnicima kredita od ključne važnosti praćenje provedbe poduzetničkih projekta i obavljanje redovite kontrole namjenskog korištenja sredstava kredita, odnosno obavljanje financijskog nadzora nad provedbom projekta.

PSC Antares d.o.o. pruža uslugu financijskog nadzora u svojstvu kontrole namjenskog korištenja sredstava kredita kao iskusna i u navedenom području dokazana pravna osoba . U navedenim specijaliziranim poslovima ključna je pravovremena, stručna i istinita informacija zbog čega je uvjet da je pružatelj usluge odgovorna pravna osoba sa iskustvom izrade izvješća u sklopu financijskog nadzora i od suda imenovani stalni sudski vještak odgovarajuće struke.

U kompleksnim izazovima današnjeg poslovanja, biti će nam zadovoljstvo da Vas u izravnom kontaktu opširnije obavijestimo o našim poslovnim mogućnostima koje nudimo na poslovima financijskog nadzora te Vas ovim putem pozivamo da nas kontaktirate.